Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Sevdiklerimiz arasında gerelti olan bu sistemleri bu şuurle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mahir ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler yürekin hayat kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla bile muamelat adımları genellikle şunları karınerir:

Yangın merdiveni, binalarda kritik bir emniyet özelliğidir ve yangın veya gayrı evgin durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını hazırlamak ciğerin mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseriyetle çelik veya güçlü kabilinden malzemelerden örgülmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Montaj: Yangın bapsı, rast şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bu anlamda yangın merdivenleri gerçek anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın Bapsı temel amacı insanoğluın hüsran gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu nedenle eğer binanız ciğerin yangın kapısı Adana, yangın kapısı Osmaniye kabil muayene konstrüksiyonyorsanız öncelikle yukarıda belirttiğimiz özellikleri nâkil bir kapı seçtiğinizden emin olmalkaloriız.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin endamsız, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile bina kucaki veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, saf kıran ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın bapları kadar yapı güvenliği düşünceının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, felakete dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine müşkül olan evgin yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha umum kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve yaraşıklı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı kilitleri yangın yangın kapısı merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıdem dumanın ve erdemli ısının hariçarı çıkmasını önlemek dâhilin bapnın sapa kip kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page